Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Månedens a la carte menu - marts
Menuer
MENUER
Restaurant
Månedens a la carte menu - marts
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
FORRET
Kammuslinger med tigerrejer og mousselinesauce
Hummerbisque med kuller, brombær og sprødt
Sprød forårssalat med kylling, bacon, croutons og vinaigrette
Hjemmelavet ravioli med ricotta, trøffel og cremet gorgonzolasauce
Dampet rødtunge med grøntsags julienne, jordskokkeskum, mango pure og brun smør
Hovedret
Tournedos med bearnaisesauce og pommes frites
Mør kalvesteak med whiskysauce og pommes røsti
Unghanebryst med bacon-svampesauce og persillekartofler
Rib eye med trøffelsauce og pommes anna
Moules frites "muslinger i hvidvinssauce"
Dessert
Vaniljeis med bacon og karamelsauce
Hjemmelavet vaffel med syltede jordbær og vaniljeis
Gateau Marcel med passionsfrugt is
Pavlova med fløde, frugt og bær
Tartatin med saltkaramel is
Tilbud
Cappuccino, Cafe latte, Latte Macchiato, Kaffe, espresso
Pris 20,-
Hovedret
265,-
2 retter
355,-
3 retter
445,-
Restauranten er åben
Onsdag til Søndag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Download næste måneds menu
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Onsdag til Søndag fra
17:00-21:00