Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Menuer
MENUER
Restaurant
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
Fremadrettet har vi åbent i vores a la carte Torsdag og Fredag
Forret
Spaghetti med tigerrejer, tomat, hvidvin og hvidløg
Guldlakse souffle med squash, sabayonne skum og sprødt
Crispy kyllingesalat med spidskål, gulerødder, tomat, chili/aioli dressing
Hovedret
Tournedos med pommes frites og bearnaisesauce
Cote de beuf med grov mos og bordelaisesauce
Meuniere steg lange
med kartofler og beeurre blanc
Dessert
Pavlova med chantillycreme, bær og saltkaramel
Lemoncurd tærte med honning is og bær
Chokolade fondant med vaniljeis og bær
Hovedret
335,-
2 retter
425,-
3 retter
515,-
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00