Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Menuer
MENUER
Restaurant
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
Fremadrettet har vi åbent i vores a la carte Torsdag og Fredag
Forret
Iberico skinke med rucola, syltede svampe, cherrytomater og gammel knas
Grillede kammuslinger med tigerrejer, skorzonerrod og mousselinesauce
Pocheret æg med stenbiderrogn, asparges, urter og dildolie
Hovedret
Kalvemedaljon af mørbrad med pommes frites og bearnaisesauce
Lamme culotte med pommes anna og madagaskar pebersauce
Meuniere stegt kuller loin med persille kartofler og hummersauce
Dessert
Rabarber trifli
Maracuja panna cotta
Hjemmelavet vaffel med bacon is og orange sirup
Hovedret
335,-
2 retter
425,-
3 retter
515,-
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00