Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Menuer
MENUER
Restaurant
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
Fremadrettet har vi åbent i vores a la carte Torsdag og Fredag
Forret
Rødbede rimmet laks med selleripuré, rucola og sprødt
Græskar suppe med ristede græskarkerner og sprød iberico skinke
Røget dyrekølle med gammel knas, syltede svampe og bagte rødbeder
Hovedret
Tournedos med bearnaisesauce og pommes frites
Krondyr medaljoner med portvin sauce og pommes anna med trøffel
Meuniere stegt kuller, med brunet smør med capers og kartofler
Dessert
Chokolade fondant med is og bær
Pandekager med vaniljeis og syltede jordbær
Creme brülee
Hovedret
335,-
2 retter
425,-
3 retter
515,-
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00