Julefrokost inklusiv fri øl, vand, vin, fra kl 18:00-01:00
Selskaber op til 120 personer modtages
Fredag den 22. november, lørdag den 23. november, fredag den 29. november lørdag den 30. november", fredeag den 6. december " og lørdag den 7. december
Parkens store julefrokost
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Stegte sild
Varm fiskefilet med remoulade og citron
Store rejer med citron og mayonnaise
Varmrøget laks med flødestuvet spinat
Hjemmelavet sylte med rødbeder
Sprødstegt andebryst med hjemmelavet rødkål
Svinekam med hjemmelavet rødkål
Blodpølse med kanel og sirup
Tarteletter med høns i asparges
Medister, hjemmelavede frikadeller med sønderjysk hvidkål
Sprødstegt juleskinke, kålpølser med grønlangkål
Lun æbleflæsk
Lun leverpostej med sprødstegt bacon og ristede champignon
Brød og smør
Ost og udvalgte dessert kager
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Kaffe med kransekage
Julefrokost 2
Minimum 10 personer
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Varm fiskefilet med remoulade og citron
Store rejer med mayonnaise og citron
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Sprødstegt juleskinke med grønlangkål
Mørbradbøf med champignon a la creme
Lun leverpostej med sprødstegt bacon og champignon
Brød og smør
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Kaffe med kransekage
Julefrokost 3
Minimum 10 personer
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Stegt sild
Varm fiskefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med flødestuvet spinat
Store rejer med mayonnaise og citron
Ribbensteg, hjemmelavede frikadeller med hjemmelavet rødkål