• Menuer
  • Selskaber
  • Ud af huset

  • Erhverv
  • Om os
  • Kontakt

Forside

  • Julefrokost - ud af huset

Menuer

MENUER

  • Festmenuer
  • Kolde buffeter & natmad
  • Konfirmationsmenu (kun ud af huset)
  • Konfirmationsbuffet (kun ud af huset)
  • Julefrokost - ud af huset

 

Julefrokost 4

Minimum 15 personer

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Røget laks med flødestuvet spinat
  • Nakkefilet med hjemmelavet rødkål
  • Sødmælks kalve culotte med blandet salat
  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat
  • Røget landskinke med melonsalat
  • Tre slags ost med nødder og druer
  • Brød og smør
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Julefrokost 5

Minimum 15 personer

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Varm fiskefilet med remoulade og citron
  • Store rejer med mayonnaise og citron
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Sprødstegt juleskinke med grønlangkål 
  • Mørbradbøf med champignon a la creme
  • Lun leverpostej med sprødstegt bacon og champignon
  • Brød og smør
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Julefrokost 6

Minimum 20 personer

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Stegt sild
  • Varm fiskefilet med remoulade og citron
  • Varmrøget laks med flødestuvet spinat
  • Store rejer med mayonnaise og citron
  • Ribbensteg, frikadeller med hjemmelavet rødkål
  • Sprødstegt andebryst med hjemmelavet rødkål
  • Brød og smør
  • Brie ost med nødder og druer
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Julefrokost 7

Minimum 25 personer

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Stegte sild
  • Varm fiskefilet med remoulade og citron
  • Store rejer med mayonnaise og citron
  • Varmrøget laks med flødestuvet spinat
  • Hjemmelavet sylte med rødbeder
  • Sprødstegt andebryst med hjemmelavet rødkål
  • Svinekan med hjemmelavet rødkål
  • Blodpølse med kanel og sirup
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Medister, hjemmelavede frikadeller med sønderjysk hvidkål
  • Sprødstegt juleskinke, kålpølser med grønlangkål
  • Lun æbleflæsk
  • Lun leverpostej med sprødstegt bacon og ristede champignon
  • Brød og smør
  • Ost og udvalgte dessertkager
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris pr. person   320,-

 

Julefrokost 4
220,-
Julefrokost 5
230,-
Julefrokost 6
240,-

Restaurant Parken

Søvej 9 · Vognsbølparken · 6700 Esbjerg (se kort)

Tlf. 75 13 45 10

kontakt@restaurant-parken.dk

 

 

Banner groen 99x32

Åbningstider

Selskaber: tirsdag-søndag kl. 11.00-02.00

A la carte: onsdag-lørdag kl. 17.00-21.00

Søndagsbuffet: søndag kl. 18.00-21.00

Ingen buffet sidste søndag i hver måned

Mandag lukket.

 

  • Menuer
  • Selskaber
  • Ud af huset

  • Erhverv
  • Om os
  • Kontakt

Forside